Diëtiste Marissa

Wie ben ik?

In 2006 haalde ik mijn bachelordiploma medische laboratoriumtechnologie aan AP in Antwerpen en begon ik te werken als laborante voor verschillende bedrijven.

Ik kreeg echter een aantal jaren geleden de diagnose fibromyalgie en merkte dat de combinatie van werk en gezin steeds zwaarder werd. Na tal van behandelingen zag ik spijtig genoeg enkel mijn gewicht stijgen en voelde ik geen blijvend beterschap. Toen ik mijn voeding en levensstijl aanpaste merkte ik hierdoor een duidelijk verschil. Ik was energieker, sliep beter en had minder pijn. Ik had terug meer levenslust en besloot dat ik anderen, die in dezelfde neerwaartse spiraal zaten als mij, wilde helpen.

In 2018 ging ik terug naar school en na 2 jaar studeren behaalde ik met onderscheiding mijn bachelordiploma voedings- en dieetkunde in de afstudeerrichting sport en bewegen.

Ik school me ook geregeld bij over de nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen met betrekking tot fibromyalgie, chronische pijn, depressieve gevoelens, het FODMAP dieet en het darmmicrobioom om u zo nog beter te kunnen begeleiden.

In 2020 opende ik mijn eigen zelfstandige praktijk in Minderhout (Hoogstraten) waar ik mensen begeleid naar een gezonder en energieker bestaan. Verder ben ik twee dagen per week werkzaam bij CTW Balans in Beerse.

Copyright © Alle rechten voorbehouden